top of page

Brandrådgivning og brandsikring af byggeri – dygtige og erfarne certificerede brandrådgivere på Fyn og hele Danmark

Skal du ansøge om byggeri, skal du bruge dokumentation for brandforholdene. Kravet om hvorvidt at det skal foretages af en certificeret brandrådgiver, kommer fra Bygningsreglementet 2018 ”BR18”.
Dokumentationen skal altid være til stede ved ansøgninger, men dokumentations niveauet afhænger af bygningens/konstruktionens brandklasse.


Hos Event Brand er vi certificerede brandrådgivere. Vores opgave er at dokumentere og kontrollere at krav til brandforhold og bygningskonstruktioner overholdes. På den måde sikres det, at de valgte løsninger lever op til reglerne der findes i bygningsreglementet. Vi hjælper både med afklaring om brandklasse, spørgsmål, notater til brandklasse 1 og dokumentation til brandklasse 2.
 

Kræver din byggesag en højere brandklasse, har vi gode samarbejdspartnere der kan hjælpe med brandklasse 3-4, så kontakten formidler vi gerne. 
 

Vi er certificeret brandrådgivere og arbejder i Odense, Aalborg, Århus, København og resten af Danmark.

Har du brug for en brandstrategi? Vi tilbyder udarbejdelse af en plan samt en brandstrategirapport

Når der skal udarbejdes dokumentation for brandforholdene for byggeri i brandklasse 2, kommer vi grundigt i dybden, og denne skal udarbejdes af en certificeret brandrådgiver. Denne dokumentation kan bl.a. indeholde:

 

 • Starterklæring

 • Dokumentation for, hvorledes byggeriet er indsatstaktisk traditionelt

 • Dokumentation for indplacering i brandklasser

 • Brandstrategirapport

 • Brandplaner, pladsfordelingsplaner, belægningsplaner mv., jf. §§ 513-515

 • Rapport om brandteknisk dimensionering, jf. § 516

 • Funktionsbeskrivelse, jf. § 517

 • Kontrolplan, jf. § 518

 • Kontrolrapport, jf. § 519

 • Drift-, kontrol- og vedligeholdelsesplan, jf. § 520

 • Sluterklæring

I vores arbejde kommer vi bl.a. godt omkring i de præ-accepterede løsninger med tilhørende fravigelser. Her bestemmes der bl.a. hvilke brandbeskyttelsesforanstaltninger og systemer der er nødvendige for at leve op til sikkerhedskravene for den gældende bygning. Disse samles i en brandstrategirapport.


Kvaliteten af denne har stor betydning for at yde beskyttelse af personer og bygningen, og selvfølgelig minimere skaderne, hvis man udsættes for brand.

Certificerede brandrådgivere til brandklasse 2 – sørg for grundig og korrekt dokumentation

Som tidligere nævnt er dokumentation, udarbejdet af en brandrådgiver med korrekt certificering, et krav, når det drejer sig om byggeansøgning i brandklasse 2.
I vores virksomhed har medarbejdere en baggrund i beredskabet, både som brandmænd og som indsatsledere eller som byggesagsbehandler. Vi har derfor stor erfaring på området og går til alle opgaver med grundighed, fokus på sikkerhed og ikke mindst den rette viden om kravene på området.
Vores timepris er 1230 kr. i
timen ekskl. moms.

Vi hjælper vores kunder med korrekt brandsikring af byggeri

Selvom brandklasse 1 ikke kræver dokumentation fra en certificeret brandrådgiver, kræver det stadig, at det er en person, der har den rette viden. For det er faktisk et krav, at denne dokumentation udføres af en person, der har forstand på bygningsreglementets krav til brandforhold.
Dokumentationen er den samme som ved brandklasse 2. Arbejdet med dette er derfor særdeles omfangsrigt.
Derfor tilbyder vi selvfølgelig også både at udføre eller vejlede i forbindelse med dokumentationen i brandklasse 1.


I vores virksomhed tilbyder vi også:

 

Kontakt Event Brand – certificerede brandrådgivere til opgaver inden for brandrådgivning i hele Danmark

Har du brug for hjælp i forbindelse med brandrådgivning til din byggeansøgning ved byggeri? Eller har du brug for hjælp til andre relaterede opgaver? Så er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak, om den sag du står med.
Vi kan kontaktes på tlf. 53 76 09 84. Du er også altid velkommen til at sende os en mail eller skrive til os igennem vores kontaktformular.


Vi hjælper tilfredse kunder som certificeret brandrådgiver på Fyn, Sjælland og Jylland. Vi har bl.a. udført mange opgaver med rådgivning i Odense, Aalborg, Århus og København.

Skal vi også hjælpe dig med brandrådgivning på din næste byggeansøgning ved byggeri?

bottom of page