top of page

Brandvagter

En brandvagt, eller sikkerhedsvagt, er en person der overvåger og sikrer brandsikkerheden ved særlige arrangementer og events. Det kan f.eks. være ved ved udstillinger, festivaler, arrangementer i forsamlingslokaler, teaterforestillinger, arrangementer i det fri og lignende. Tag fat i os, hvis du har brug for rådgivning.

Hvornår skal der brandvagt på til events? 

Hvornår du skal bruge en brandvagt til dit arrangement, vurderes af enten den kommunale byggemyndighed, en certificeret rådgiver eller det lokale beredskab, når du skal have godkendelse af dit arrangement.

Beslutning om anvendelsen af sikkerhedsvagter tages ud fra et sagligt skøn i hvert enkelt tilfælde, og tager udgangspunkt i en konkret vurdering af forholdene ved det enkelte arrangement. 

Vi har brandvagterne til dit event!

Vi har en bred vifte af dygtige brandvagter tilknyttet vores virksomhed, som du kan leje på timebasis til dit event. Alle vores brandvagter har en beredskabsfaglig baggrund, så du får de skarpeste brandvagter med den nyeste viden og stærkeste kompetencer indenfor brandsikkerhed og håndtering af pludseligt opståede brande.  

Skal vi også stå for brandvagterne til dit næste event?

bottom of page