top of page

Dygtige brandvagter til brandsikkerhed ved arrangementer, festivaler, events, teaterforestillinger m.m.

Står du for at skulle afvikle et event? Så skal du gøre dig tanker om tilstedeværelsen af brandvagter til arrangementet.

 

Om det er en nødvendighed til eventet, afgøres når du skal have godkendt arrangementer af den kommunale byggemyndighed, det lokale beredskab eller en certificeret rådgiver. Afgørelsen kan variere fra gang til gang, da det vurderes ift. det enkelte arrangement og dettes forhold. Hos Event Brand er vi behjælpelige med dygtige brandvagter til dit event.
Brandvagten, som af nogen også kaldes sikkerhedsvagt, har en særdeles vigtig funktion. Dette er personen, der er med til at overvåge og sikre brandsikkerheden ved events og arrangementer. Han er både til stede ved indendørs arrangementer der f.eks. afholdes i forsamlingslokaler og teatre såvel som udendørs arrangementer såsom festivaler og lignende.

Brandsikkerhed til alle slags begivenheder – sikkerhed skal være tilgængeligt for alle

Vi har et stærkt hold af dygtige brandvagter knyttet til vores virksomhed. De kommer alle med en beredskabsfaglig baggrund og kan hyres ind på timebasis.


Vælger du at benytte vores brandvagter til dit event, får du opmærksomme og kompetente vagter, der er udstyret med den nyeste viden på området indenfor brandsikkerhed. De er eksperter i at håndtere pludseligt opståede brande.


De er alle grund- og funktionsuddannede aktive brandmænd
Foruden ydelser som brandvagt tilbyder vi også:

Brandvagt ved varmt arbejde – minimér risikoen for brandulykker ved arbejde med varme

Når der arbejdes med det der betegnes som ”varmt arbejde”, kan der let opstå farlige situationer som brand. Typisk vil det være arbejde med anvendelse af ild, svejse- eller skæreudstyr m.m.
Foruden det faktum, at det er en rigtig god idé at have en brandvagt til stede ved denne type arbejde, så er det i nogle tilfælde også et krav.
Brandvagten overvåger under arbejdet og står klar til hurtigt at reagere i tilfælde af at der skulle opstå problemer.

Certificeret brandrådgiver til brandsikring – få det du har brug for til dit kommende event

Hos Event Brand er vi certificeret brandrådgiver. Det betyder, at vi både har den rigtige arbejdserfaring, uddannelse og opnået certificering. Det gør os f.eks. kompetente til alt vedr. byggeansøgninger og brandsikring.
Vi tilbyder også udlejning af brandmateriel til små, mellemstore og større arrangementer. Hos os finder du alt, du har bru
g for ift. at få godkendelse af det lokale beredskab til dit event.

Kontakt os for mere information om brandvagter og brandsikkerhed til arrangementer, festivaler, events, teaterforestillinger m.m.

Med den rette certificering og erfaring kan du trygt benytte både vores rådgivning og vores ydelser i forbindelse med dit event.
Vi kan kontaktes på tlf. 53 76 09 84. Ligeledes er du velkommen til at sende os en e-mail eller en besked igennem kontaktformularen her.

 

Skal vi også stå for brandvagterne til dit næste event?

bottom of page